Taula #15.

Conversem en la Taula #15 sobre el projecte MURAL/LOCAL, una proposta impulsada per Jise, on, per primera vegada, hem col·laborat amb la iniciativa col·lectiva ‘Sabers Migrants’.

Què són els “sabers migrants”? Escoltem a Eugenia Piola i Paula Durán, que formen part del col·lectiu, docents i investigadores de la Universitat de Barcelona. Després, parlem amb Sara Mono i Serdas, artistes seleccionades per convocatòria pública per a intervenir i col·laborar en el mural enguany. Les artistes van treballar un tema en comú i des de diferents punts de vista: “el mur com a frontera”.

Compartim amb Samu Céspedes, artista i treballadora de la llar, sobre el projecte solidari: “Sabers i Sabors”, del Sindicat Sindillar. En Samu ens va parlar del racisme i les seves fronteres invisibles, i de la cuina, espai de resistència per a les dones racializadas.

Per tancar, Soukaïna Sentissi, membre del col·lectiu Azimut al costat de Nora Daoud, ens compta sobre “Fragments sonors”. Azimut ens proposa una experiència sonora per a transcendir i travessar fronteres, de la mà d’Omar, migrant palestí que fa part de la peça.
_
Les cançons que composen Taula #15 són una selecció dels convidats. Interpretades per Tim Maia, Ouled El Bahdja, Celia Cruz i Chavela Vargas. També hi ha una mescla realitzada per Serdas, gràcies al taller amb nens i nenes que va realitzar en Jiser durant la seva residència.