2022.09 / Relats del viatge: veus, records i històries plurals

Els dies 16 i 17 de setembre vam realitzar les jornades Relats del viatge: veus, records i històries plurals, que van tenir lloc en la seu de Jiser.

El programa va transitar per una cartografia sonora que, a partir de diferents pràctiques: activistes, artístiques i interculturals, recreava imaginaris, pretenia transcendir territoris i trencar el silenci per a enfrontar de manera crítica el discurs hegemònic que problematitza la mobilitat humana i nega drets.

Vam proposar conversar per a reconèixer i connectar històries plurals, de diversos orígens i llengües, que reflecteixen no sols la resistència des de l’experiència quotidiana, sinó també les re-existències polítiques, artístiques o culturals de les persones o col·lectius enfront de situacions d’opressió

 

 

Programa 16.09.22
-16h: Històries de lluita contra el silenci i les fronteres. Trobada amb Imed Soltani, Souad Ben Sassi i Laila Akik (associació La Terre pour tous).
Programa 17.09.22
-11h: Inauguració MURAL/LOCAL. Virginia Bersabé, Walid Aidoud (Box24) i Xavier de Luca (Jiser).
-12.30h: Fragments sonors del viatge #2. Nora Daoud i Soukaïna Sentissi (Azimut).
-13.30h: Catering a càrrec de Sabers i Sabors de Sindihogar.
-16.30h: Taula #19. Eugenia Piola, Diana Villegas i Habtam Broenn (Universitat de Barcelona); Xavier de Luca (Jiser), Walid Aidoud (Box24) i Virginia Bersabé; Nora Daoud i Soukaïna Sentissi (Azimut); La Terre pour Tous, Maher Hasnaoui i els veïns del Poblenou.
-18h30: Imatges, relats i històries en trànsit. Xavier de Luca (Jiser), Paula Durán y Violeta Quiroga  (Universitat de Barcelona).
Activitat realitzada a la seu del Sindicat de la Imatge, Espronceda 131.
En totes les activitats hi haurà una taula de recollida de signatures per a la #ILPRegularizacionYA!
https://regularizacionya.com/

Para descargar el programa:  PROG_CAT_DIGITAL

Les jornades estan organitzades pel Col·lectiu Sabers migrants, la Universitat de Barcelona, Jiser Reflexions Mediterrànies, Azimut, Collective220 i Box24.

Compta con la col·laboració de L’associació tunisiana la Terre pour Tous, Sindillar, el Sindicat de la Imatge i Akakir studio.

Igualment, té el suport del Programa Barcelona Intercultural de l’Ajuntament de Barcelona, la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona.