2022. 06 / Exposiciò: Migració de sabers

Fins al dia 20 de juny podrà visitar-se al CRAI Biblioteca del campus Mundet l’exposició: “Migració de sabers i Treball social: construint una mirada col·lectiva”, que ha elaborat el Col·lectiu Sabers migrants, format per estudiants i professorat del Grau de Treball social de la Universitat de Barcelona.

 

Aquesta exposició pretén ser una eina que identifica els silencis que generen les violències simbòliques i institucionals que travessen les migracions. Alhora, és un espai d’escolta que teixeix mapes articulats a partir de les paraules, els afectes i les múltiples experiències, que situa en el centre la reivindicació del dret de totes les persones a tenir drets.

 

Pretén ser un espai itinerant i en constant construcció. Així que esteu totEs convidades a participar deixant una pregunta, compartint les vostres reflexions, pensaments o comentaris sobre les migracions.

Podran visionar-se aquests vídeos, conjuntament amb l’exposició:

 

BARBARA SÁNCHEZ BARROSO. Le paradis – Paradise

 

 

TEO VÁZQUEZ. MURAL/LOCAL 2020

 

Aquests vídeos s’han realitzat en el marc dels projectes artístics que desenvolupa l’associació JISER Reflexions Mediterrànies.